Rabbit-Rabble Association
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

徵求充電器

4 posters

向下

徵求充電器 Empty 徵求充電器

發表  WONGWONG 周五 11月 26, 2010 10:00 pm

我部相機OLYMPUS FE-230 個充電器壞咗. Sad Sad
又唔想買原裝行貨(大陸嘢.好貴.唔值.). No No
請問有冇隊友幫到手.唔該!唔該! I love you I love you
WONGWONG
WONGWONG

文章數 : 463
注冊日期 : 2010-01-20

回頂端 向下

徵求充電器 Empty 回復: 徵求充電器

發表  bun 周五 11月 26, 2010 10:58 pm

走去鴨記搵番個舊野咪得,豬頭炳!徵求充電器 64800752
bun
bun

文章數 : 310
注冊日期 : 2009-02-18

回頂端 向下

發表  WONGWONG 周六 11月 27, 2010 12:12 am

bun 寫到:走去鴨記搵番個舊野咪得,豬頭炳!徵求充電器 64800752

係鴨記買舊嘢. 心理上已經有D唔妥. 可能唔安全. 可能唔用得.(因為冇得試.)
最好就係有人收埋好奈無用. 讓比我. 就最 very good 啦. cheers
WONGWONG
WONGWONG

回頂端 向下

發表  eddiechow007 周六 11月 27, 2010 2:20 am

WONGWONG 寫到:我部相機OLYMPUS FE-230 個充電器壞咗
又唔想買原裝行貨(大陸嘢.好貴.唔值)
請問有冇隊友幫到手.唔該!唔該!
Wongwong,

Olympus FE-230,
710 萬像素, 2007年1月推出,
用既電池係: LI-42B 鋰電, 3.7V, 650mAh,

您唔想買原庄叉電器, 可以用個隻: 萬用充電器 (適合任何型號既手機/相機電池)
eddiechow007

文章數 : 3473
注冊日期 : 2009-02-13
年齡 : 61

http://rabble.6d7d.org/

回頂端 向下

發表  WONGWONG 周六 11月 27, 2010 6:17 pm

eddiechow007 寫到:
WONGWONG 寫到:我部相機OLYMPUS FE-230 個充電器壞咗
Wongwong,

用既電池係: LI-42B 鋰電, 3.7V, 650mAh,

您唔想買原庄叉電器, 可以用個隻: 萬用充電器 (適合任何型號既手機/相機電池)

周總.邊度邊處有得賣.請指點迷津. thanks!
WONGWONG
WONGWONG

回頂端 向下

發表  chan.staktak 周六 11月 27, 2010 11:51 pm

WONGWONG 寫到:
eddiechow007 寫到:
Wongwong,
周總.邊度邊處有得賣.請指點迷津. thanks!
wongwong;唔洗買我有一個充電器.可能合用.我可以啤你.下次我蒂出來啤你.(萬用充電器)

chan.staktak

文章數 : 418
注冊日期 : 2009-08-10

回頂端 向下

發表  WONGWONG 周日 11月 28, 2010 2:20 am

多謝德德. bounce bounce bounce
WONGWONG
WONGWONG

回頂端 向下

發表  chan.staktak 周日 11月 28, 2010 11:19 pm

WONGWONG 寫到:多謝德德.
唔洗多謝希望你用得着. cheers cheers

chan.staktak

文章數 : 418
注冊日期 : 2009-08-10

回頂端 向下

發表  eddiechow007 周一 11月 29, 2010 12:57 am

Wongwong,

依家唔駛買住啦...!

Very Happy

文章數 : 3473
注冊日期 : 2009-02-13
年齡 : 61

http://rabble.6d7d.org/

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限: