Rabbit-Rabble Association
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

尋丫 - 標哥

3 posters

向下

尋丫 - 標哥 Empty 尋丫 - 標哥

發表  mrleft 周二 1月 25, 2011 9:35 am

尋丫 - 標哥,又稱豬仔標,最近又被灌名標伯、一野標

標哥:

自從你上星期喺"飛士卜"開咗個戶口,一眾好友即刻排隊跟你做friend,但你似乎冇乜反應。雖然我哋已經一把年紀,而家臨老學吹打,但你既成為網中人,就要不時上吓網同啲老友(或者唔係好老友嘅老友)溝通下,update一下,咁無論健康快樂又好、無病呻吟都好,都俾人知下(雖然可能冇人想知,但因為遊戲規則係咁.......)

見字請即到"飛士卜",不論片言隻字,也解一班捧場friends單思之苦。

P.S. 仲有,整番張打呔靚仔相俾大家認下!(蕙蕙以為你打呔影相已是廿年前嘅事,唔知你而家仲靚仔過以前,快手啦!)
mrleft
mrleft

文章數 : 1039
注冊日期 : 2008-05-19

回頂端 向下

尋丫 - 標哥 Empty 回復: 尋丫 - 標哥

發表  標標 周三 1月 26, 2011 12:14 am

mrleft 寫到:尋丫 - 標哥,又稱豬仔標,最近又被灌名標伯、一野標

標哥:

自從你上星期喺"飛士卜"開咗個戶口,一眾好友即刻排隊跟你做friend,但你似乎冇乜反應。雖然我哋已經一把年紀,而家臨老學吹打,但你既成為網中人,就要不時上吓網同啲老友(或者唔係好老友嘅老友)溝通下,update一下,咁無論健康快樂又好、無病呻吟都好,都俾人知下(雖然可能冇人想知,但因為遊戲規則係咁.......)

見字請即到"飛士卜",不論片言隻字,也解一班捧場friends單思之苦。

P.S. 仲有,整番張打呔靚仔相俾大家認下!(蕙蕙以為你打呔影相已是廿年前嘅事,唔知你而家仲靚仔過以前,快手啦!)
左生.
我比個女擺上枱架,我知Dfriends單思之苦,我一把年紀要慢慢泥志得架等代........
標標
標標

文章數 : 162
注冊日期 : 2009-05-22

回頂端 向下

尋丫 - 標哥 Empty 尋丫-標哥

發表  jennifer chan 周五 2月 11, 2011 12:36 pm

標標,叫女女教你玩多d,你自已開多d部腦,就會快dd,同我地一起玩!快dd啦......等
jennifer chan
jennifer chan

文章數 : 14
注冊日期 : 2009-11-30

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章