Rabbit-Rabble Association
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

新鞋+七個半鐘的教訓

+2
eddiechow007
man
6 posters

向下

新鞋+七個半鐘的教訓 Empty 新鞋+七個半鐘的教訓

發表  man 周日 2月 27, 2011 11:41 pm

﹝ 如圗片令烏友噁心,希請見諒。﹞

新鞋+七個半鐘的教訓 DSCF0386
鄭重聲明:腳掌已經清潔及消毒,但未噴上香水。
特此銘謝:多謝左兄兩翼插刀,專車送我回家,減少腳步蹣跚之苦。 bb bb bb

man

文章數 : 313
注冊日期 : 2009-06-12

回頂端 向下

新鞋+七個半鐘的教訓 Empty 回復: 新鞋+七個半鐘的教訓

發表  eddiechow007 周一 2月 28, 2011 12:11 am

祝願:

早日康復!!!

Neutral

文章數 : 3473
注冊日期 : 2009-02-13
年齡 : 61

http://rabble.6d7d.org/

回頂端 向下

新鞋+七個半鐘的教訓 Empty 回復: 新鞋+七個半鐘的教訓

發表  楚楚 周一 2月 28, 2011 1:16 am

man 寫到:﹝ 如圗片令烏友噁心,希請見諒。﹞

新鞋+七個半鐘的教訓 DSCF0386
鄭重聲明:腳掌已經清潔及消毒,但未噴上香水。
特此銘謝:多謝左兄兩翼插刀,專車送我回家,減少腳步蹣跚之苦。 bb bb bb
勁大呀!係咪要拮穿個水泡,會快d好o架!小心處理!
楚楚
楚楚

文章數 : 170
注冊日期 : 2009-03-14

回頂端 向下

發表  Elephant 周一 2月 28, 2011 12:37 pm

Man 哥 ,

請保重身體 , 3月20日 使唔使攺期 Cool

另外 ,你點様可以放到幅相 , 但又無走樣 Question
Elephant
Elephant

文章數 : 298
注冊日期 : 2009-03-21

回頂端 向下

發表  man 周一 2月 28, 2011 5:03 pm

Elephant 寫到:Man 哥 ,
請保重身體 , 3月20日 使唔使攺期 Cool
另外 ,你點様可以放到幅相 , 但又無走樣 Question
1、感謝大家關心,昨晚及今朝我共「督穿放水」兩次,現在已收水並感覺良好,20/3定可照常出征。
2、大象兄:我是這樣放相的,未知你做法如何?

(1) 將相upload上Picasa,再Right Click圖片,檢視圖片資訊,將網址Copy下來;
新鞋+七個半鐘的教訓 %E6%9C%AA%E5%91%BD%E5%90%8D1

(2) 將網址貼上烏罛回覆的圖片連結內即可。
新鞋+七個半鐘的教訓 %E6%9C%AA%E5%91%BD%E5%90%8D2

man

回頂端 向下

發表  mrleft 周一 2月 28, 2011 11:08 pm

Man兄, 做乜無啦啦喺我格拉底插兩刀?! 哈哈哈哈!

你客氣喇, 都係順便啫, 況且仲差一步唔到位, 要你用個新腳底氣墊捱返屋企, 哈哈, 唔好意思仲要你痛多二錢!

Laughing Laughing Laughing
mrleft
mrleft

文章數 : 1039
注冊日期 : 2008-05-19

回頂端 向下

發表  Stalwart 周一 2月 28, 2011 11:52 pm

Man,唔係話?著新鞋長走?行山佬大忌喎,如果呢轉係黃竹角咀就PK,肯定要飛返嚟。記住要鬆鞋緊襪呀。
Stalwart
Stalwart

文章數 : 256
注冊日期 : 2009-08-07

回頂端 向下

發表  man 周二 3月 01, 2011 12:56 pm

真神奇,「放水」護理至今祗兩天,已差不多完全康復,好像沒事一樣,星期日又可以行山了,真開心。 wave

man

回頂端 向下

發表  man 周二 3月 01, 2011 1:05 pm

Stalwart 寫到:Man,唔係話?著新鞋長走?行山佬大忌喎,如果呢轉係黃竹角咀就PK,肯定要飛返嚟。記住要鬆鞋緊襪呀。
其實對鞋都已經著了三次﹝今次是第四次﹞,前兩次曾分別行了3及4個鐘都冇事,今次行山我知路途長,已著了兩對襪,但最後都「乃嘢」,可能同山路陡斜、碎石多及鞋cushion欠佳有關吧。

man

回頂端 向下

發表  eddiechow007 周二 3月 01, 2011 1:31 pm

man 寫到:真神奇,「放水」護理至今祗兩天,已差不多完全康復,好像沒事一樣,星期日又可以行山了,真開心。

OK, 好消息...!

wave

文章數 : 3473
注冊日期 : 2009-02-13
年齡 : 61

http://rabble.6d7d.org/

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章