Rabbit-Rabble Association
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

對唔住, 嗚嗚嗚 ...

4 posters

向下

對唔住, 嗚嗚嗚 ... Empty 對唔住, 嗚嗚嗚 ...

發表  Isabella 周一 8月 22, 2011 10:11 pm

我沒有好好的照顧自己, 又再令自己受到傷害;
我沒有好好的控制體重, 又再令自己受到痛楚.
我左腳小腿肌肉撕裂呀 ... 好痛呀 ...
只好暫別 Crying or Very sad No Crying or Very sad No

Isabella

文章數 : 118
注冊日期 : 2009-01-17

回頂端 向下

對唔住, 嗚嗚嗚 ... Empty 回復: 對唔住, 嗚嗚嗚 ...

發表  bun 周一 8月 22, 2011 11:16 pm

唔想泥打波咪出聲囉!要自殘泥搵借口?
bun
bun

文章數 : 310
注冊日期 : 2009-02-18

回頂端 向下

對唔住, 嗚嗚嗚 ... Empty 回復: 對唔住, 嗚嗚嗚 ...

發表  Isabella 周三 8月 24, 2011 12:18 am

唔抵呀, 好唔抵呀,
俾咗錢又無得打呀, 無得打但又要卜場呀,
極度唔抵呀 ... Mad Mad Mad

Isabella

回頂端 向下

發表  mrleft 周三 8月 24, 2011 10:09 am

叫有份打嘅一人鍚番啖你啦! Laughing Laughing Laughing
mrleft
mrleft

文章數 : 1039
注冊日期 : 2008-05-19

回頂端 向下

發表  Isabella 周四 8月 25, 2011 12:23 am

左老板, 你幾時過黎打, 我等 ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Isabella

回頂端 向下

發表  mrleft 周四 8月 25, 2011 1:49 pm

過唔到嚟喇......

我尋晚打波時一下足踝韌帶撕裂--即係拗柴! 唉.....

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
mrleft
mrleft

回頂端 向下

發表  Isabella 周四 8月 25, 2011 10:41 pm

都叫你打波唔好諗住我啦, 攪到咁樣, 我都好心痛呢, 嘻嘻嘻 ... Wink Wink

Isabella

回頂端 向下

發表  阮生 周二 9月 06, 2011 12:29 am

哎呀!哎呀!!! 我只係想打波,冇咩諗嘢,點解都有我份嘅!!!
事發在星期六的友賽,熱身時竟然唔小心拗柴,我自己都聽到"啪"一聲,跟住等亞公到場,拿出神藥一支,擦幾吓好似好D,頂住打到吓;點知食完飯就嚟料,免強返到屋企後,遞日更腫埋......
所以聽晚都唔嚟到啦,希望可以下個禮拜可以打到啦.
阮生
阮生

文章數 : 52
注冊日期 : 2009-09-05

回頂端 向下

發表  mrleft 周三 9月 07, 2011 10:15 am

可能娜姐太邪喇, 你唔諗都中招.... Laughing Laughing Laughing

阿公支嘢過咗期架喇, 俾你頂到兩個鐘都算係咁..... Laughing Laughing Laughing

你仲後生, 望早日康復, 再馳騁球場! Very Happy Very Happy
mrleft
mrleft

回頂端 向下

發表  Isabella 周三 9月 07, 2011 11:00 pm

左老闆同阮生想我想到歪啦, 所以咪得到一個懲罰--由頭歪到落腳.
估唔到阮生平時一本正經, 都會諗個D野 silent silent
話時話, 阿公"支野"咁耐都咁勁架! affraid

Isabella

回頂端 向下

發表  bun 周四 9月 08, 2011 10:04 pm

你咁淸楚阿公【支野]唔通試過真係掂?咩野牌子呀?
bun
bun

文章數 : 310
注冊日期 : 2009-02-18

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章