Rabbit-Rabble Association
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

借問是誰???

3 posters

向下

借問是誰??? Empty 借問是誰???

發表  mrleft 周二 五月 14, 2013 12:00 pm

懷勉過去翻看舊照, 在2019-12-29東西九牙的照片中, 忽然發現一張與行山無關的相, 相中人非烏眾中人又不認識, 難道... affraid affraid affraid

ssssh
mrleft
mrleft

文章數 : 1039
注冊日期 : 2008-05-19

回頂端 向下

借問是誰??? Empty 回復: 借問是誰???

發表  Elephant 周三 五月 15, 2013 1:38 pm

mrleft 寫到:懷勉過去翻看舊照, 在2019-12-29東西九牙的照片中, 忽然發現一張與行山無關的相, 相中人非烏眾中人又不認識, 難道... affraid affraid affraid

ssssh

2019-12-29 confuse 唔知重行唔 ...... affraid

不過睇唔到幅相 , 所以幫唔到手 leach (可能俾公司 block 左)

Elephant
Elephant

文章數 : 298
注冊日期 : 2009-03-21

回頂端 向下

發表  mrleft 周三 五月 15, 2013 6:45 pm

哈哈,手文之誤;該是2009。

話時話,唔講又講,講開又講,2019都係六年後啫,應該仲行得嘅,你睇山林嗰啲就知啦。

象兄,同你約定:環湖到六十! cheers cheers cheers

wave wave
mrleft
mrleft

回頂端 向下

發表  Elephant 周四 五月 16, 2013 8:49 am

mrleft 寫到:哈哈,手文之誤;該是2009。

話時話,唔講又講,講開又講,2019都係六年後啫,應該仲行得嘅,你睇山林嗰啲就知啦。

象兄,同你約定:環湖到六十! cheers cheers cheers

wave wave

good 左兄 , 一於約定:環湖到六十! Laughing wave wave wave
Elephant
Elephant

文章數 : 298
注冊日期 : 2009-03-21

回頂端 向下

發表  chan.staktak 周二 五月 21, 2013 12:15 am

Elephant 寫到:
mrleft 寫到:哈哈,手文之誤;該是2009。

wave wave

good 左兄 , 一於約定:環湖到六十! Laughing wave wave wave
你們六十我是六>>>>>>點行呀! affraid
路線要改一改!!!!!短線 Arrow

chan.staktak

文章數 : 418
注冊日期 : 2009-08-10

回頂端 向下

發表  mrleft 周二 五月 21, 2013 10:41 am

chan.staktak 寫到:
你們六十我是六>>>>>>點行呀! affraid
路線要改一改!!!!!短線 Arrow [/quote]

德哥, 根據你面書資料, 你話自己出生於1969年, 屈指一算, 你今年先至44.
我哋60時, 你至50左右, 至怕你嫌棄我哋行得慢啫.

bounce bounce bounce
mrleft
mrleft

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章