Rabbit-Rabble Association
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

究竟Q唔Q架?

+4
mrleft
bun
阮生
Isabella
8 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

究竟Q唔Q架? Empty 究竟Q唔Q架?

發表  Isabella 周五 9月 16, 2011 1:09 am

曾經有人提及過係Jerry屋企樓下BBQ, 仲係咪堅嘅呢?
如果係就定十月十六日星期日啦, 又或者再建議其他日子.
如果唔係就唔係啦.

Isabella

文章數 : 118
注冊日期 : 2009-01-17

回頂端 向下

究竟Q唔Q架? Empty 回復: 究竟Q唔Q架?

發表  阮生 周五 9月 16, 2011 12:23 pm

當然會BBQ啦,當初Jerry關心係泳池在十月會關閉,叫我地定日子,但我覺得各位話會游泳的人,都係吹水的多;如果真係冇人游水的話,大家可以定一個日期,秋天BBQ或者冇咁熱仲好。話時話娜姐你會唔會游水呢?如果游的話就叫亞公帶多幾支神藥嚟,我怕到時有多人受傷(包括:傷腳、傷頸、傷手、傷腰或傷眼等症狀出現),防止太多人受傷,到時冇人打波就唔好啦。
阮生
阮生

文章數 : 52
注冊日期 : 2009-09-05

回頂端 向下

發表  bun 周五 9月 16, 2011 11:31 pm

娜姐如果游水,唔係帶止嘔藥咩?
bun
bun

文章數 : 310
注冊日期 : 2009-02-18

回頂端 向下

發表  mrleft 周六 9月 17, 2011 10:24 am

斌哥, 冇咁嚴重呀? 最多唔駛買咁多野食啫! Laughing Laughing Laughing
mrleft
mrleft

文章數 : 1039
注冊日期 : 2008-05-19

回頂端 向下

發表  Isabella 周一 9月 19, 2011 12:00 am

!@#$%^!#@ ...
寫咁多野, 即係去唔去呀?? Question Question Question
俾D明示我啦 ... 男士們!

我先報名, 會單拖去!

Isabella

回頂端 向下

發表  ANDY 周二 9月 20, 2011 2:12 pm

16/OCT BBQ 我跟CONDY 無問題,不過唔知到底呢個 FUNCTION 係堅定流..
ANDY
ANDY

文章數 : 317
注冊日期 : 2009-05-21
年齡 : 52

回頂端 向下

發表  Mary 周三 9月 21, 2011 10:56 am

Count us 4. Very Happy
Mary
Mary

文章數 : 88
注冊日期 : 2009-07-26
年齡 : 31

回頂端 向下

發表  bun 周四 9月 22, 2011 9:56 pm

我就幾時都無問題啦!
bun
bun

回頂端 向下

發表  標標 周五 9月 30, 2011 11:14 pm

哈哈好耐都無吹過水喇........
我幾時都德.
標標
標標

文章數 : 162
注冊日期 : 2009-05-22

回頂端 向下

發表  bun 周三 10月 05, 2011 12:45 am

鐵定10月16日星期日去清水灣大廈BBQ,有意者請立即報名,已報名:
標x1 陳生x3 vincentx1 bunx2 maryx4 榮x1 娜姐X1 阮X1 Angela x2 左兄x1 周華x1 阿全x2 輝哥x1
暫時21人,如有錯漏請更正.

bun 在 周五 10月 14, 2011 11:38 pm 作了第 3 次修改
bun
bun

回頂端 向下

發表  vincent 周五 10月 07, 2011 11:07 pm

各位大哥,

Duty Free 芝華仕12年 $500, 18年 $1150, 你地想買邊支?
vincent
vincent

文章數 : 54
注冊日期 : 2009-04-24
年齡 : 54

回頂端 向下

發表  Isabella 周六 10月 08, 2011 1:37 am

bun 寫到:鐵定10月16日星期日去清水灣大廈BBQ,有意者請立即報名,已報名:
標x1 陳生x3 vincentx1 bunx2 marryx4 榮x1

!@#$%!@#!$#
天啊...我第一個報名竟然唔計我 Sad Sad
咁交流電呢 (AC...Andy同Condy)?
阮腥呢, 係上面寫咗貢大堆野?

Isabella

回頂端 向下

發表  mrleft 周六 10月 08, 2011 10:44 am

哈, 竟然唔放娜姐在眼內 bounce bounce bounce
mrleft
mrleft

回頂端 向下

發表  bun 周六 10月 08, 2011 7:03 pm

vincent 寫到:各位大哥,

Duty Free 芝華仕12年 $500, 18年 $1150, 你地想買邊支?

我在深水埗問過18年$640 $1180已經買倒21年,應該係堅掛,如果信就等我買啦!大家意見如何?
bun
bun

回頂端 向下

發表  bun 周六 10月 08, 2011 7:09 pm

娜姐同阮生係一定去,但無話幾個呀!
bun
bun

回頂端 向下

發表  阮生 周日 10月 09, 2011 10:56 pm

我來也!都係單拖.
至於酒,21年都冇問題,最緊要開心 cheers
阮生
阮生

回頂端 向下

發表  Isabella 周日 10月 09, 2011 11:29 pm

Isabella 寫到:!@#$%^!#@ ...
寫咁多野, 即係去唔去呀?? Question Question Question
俾D明示我啦 ... 男士們!

我先報名, 會單拖去!
以上係我某月某日post上黎嘅 ...
請返去上一頁仔細再看.

Isabella

回頂端 向下

發表  阮生 周一 10月 10, 2011 12:30 am

21年先有支好酒,21天簡直係電光火石之間;到時大家飲多杯 Embarassed
阮生
阮生

回頂端 向下

發表  vincent 周一 10月 10, 2011 1:07 pm

Sorry sorry, my mistake, should be $500 for 18 yrs and $1150 for 21 yrs
vincent
vincent

回頂端 向下

發表  mrleft 周三 10月 12, 2011 10:44 am

報名: 阿左x1

話時話, 擺21年先至$1150, 真係抵.......
擺超過50年嗰啲唔知值唔值錢呢? Laughing
mrleft
mrleft

回頂端 向下

發表  vincent 周三 10月 12, 2011 6:33 pm

我買定Bun買? 18定21年? 一支定兩支? 快覆
vincent
vincent

回頂端 向下

發表  bun 周三 10月 12, 2011 8:33 pm

酒就等我買啦,21年都係差果30蚊,你買食物得啦,Jerry話飲品佢買,但要留意個風有冇影響!

bun 在 周四 10月 13, 2011 11:48 pm 作了第 1 次修改
bun
bun

回頂端 向下

發表  bun 周三 10月 12, 2011 8:51 pm

bun 寫到:鐵定10月16日星期日去清水灣大廈BBQ,有意者請立即報名,已報名:
標x1 陳生x3 vincentx1 bunx2 maryx4 榮x1 娜姐X1 阮X1 Angela x2 左兄x1 周華x1 阿全x2 輝哥x1 AndyX2

暫時23人,如有錯漏請更正.

bun 在 周五 10月 14, 2011 11:38 pm 作了第 2 次修改
bun
bun

回頂端 向下

發表  Mary 周三 10月 12, 2011 9:48 pm

Correction:
My name is Mary, not Marry. Wink

See you!
Mary
Mary

回頂端 向下

發表  Mary 周三 10月 12, 2011 9:51 pm

Hi,
one more correction:
Andy x2, Jerry x1
Mary
Mary

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限: