Rabbit-Rabble Association
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

究竟Q唔Q架?

+4
mrleft
bun
阮生
Isabella
8 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

究竟Q唔Q架? - 頁 2 Empty 回復: 究竟Q唔Q架?

發表  mrleft 周四 10月 13, 2011 12:41 am

Mary 寫到:Correction:
My name is Mary, not Marry. Wink

See you!

No, not Marry, should be Married! Laughing
mrleft
mrleft

文章數 : 1039
注冊日期 : 2008-05-19

回頂端 向下

究竟Q唔Q架? - 頁 2 Empty 回復: 究竟Q唔Q架?

發表  阮生 周四 10月 13, 2011 10:47 am

bun 寫到:酒就等我買啦,21年都係差果30蚊,你買食物得啦,Jarry話飲品佢買,但要留意個風有冇影響!

Jerry 話:飲品、炭、叉都係佢預備,食物我地買。
阮生
阮生

文章數 : 52
注冊日期 : 2009-09-05

回頂端 向下

發表  ANDY 周四 10月 13, 2011 1:02 pm

Mary 寫到:Hi,
one more correction:
Andy x2, Jerry x1

唔該晒MARY幫我跟老婆 UPDATE番...咁多位到時見。 Very Happy Very Happy
ANDY
ANDY

文章數 : 317
注冊日期 : 2009-05-21
年齡 : 52

回頂端 向下

發表  vincent 周五 10月 14, 2011 10:37 am

各位, 打風落雨係咪照去?
vincent
vincent

文章數 : 54
注冊日期 : 2009-04-24
年齡 : 54

回頂端 向下

發表  阮生 周五 10月 14, 2011 12:16 pm

vincent 寫到:各位, 打風落雨係咪照去?

記得有次落雨BBQ要縮入樓底燒,未能盡興,而家我哋人多咗,如果落雨加有風的話就可能冇乜位企,如果真係落雨我哋會否考慮改期呢?
阮生
阮生

文章數 : 52
注冊日期 : 2009-09-05

回頂端 向下

發表  ANDY 周五 10月 14, 2011 10:13 pm

如果打風落雨改戶外打邊爐...唔知行唔行得通呢? tongue tongue
ANDY
ANDY

文章數 : 317
注冊日期 : 2009-05-21
年齡 : 52

回頂端 向下

發表  bun 周五 10月 14, 2011 11:35 pm

打邊爐就唔駛去Jerry道啦!佢都唔鍾意打邊爐.
bun
bun

文章數 : 310
注冊日期 : 2009-02-18

回頂端 向下

發表  mrleft 周五 10月 14, 2011 11:45 pm

如果去的話, 時間呢?
mrleft
mrleft

回頂端 向下

發表  Isabella 周六 10月 15, 2011 3:54 pm

ANDY 寫到:如果打風落雨改戶外打邊爐...唔知行唔行得通呢? tongue tongue
今日天朗氣清, 風和日麗, 明天應該無太大變化掛, 頂多涼少少啫.
明天"宜破屋", 大家要盡興 ... Basketball Basketball Basketball

Isabella

文章數 : 118
注冊日期 : 2009-01-17

回頂端 向下

發表  bun 周六 10月 15, 2011 10:20 pm

我提議14:00-14:15在彩虹地鐵站A3出口路面等,因為側邊係坪石村的士站,如果無提議就此決定,逾時不候.
bun
bun

文章數 : 310
注冊日期 : 2009-02-18

回頂端 向下

發表  mrleft 周二 10月 18, 2011 11:14 am

Thanks For Mary's photos

究竟Q唔Q架? - 頁 2 20111016001medium

究竟Q唔Q架? - 頁 2 20111016002medium

究竟Q唔Q架? - 頁 2 20111016003medium

究竟Q唔Q架? - 頁 2 20111016004medium

究竟Q唔Q架? - 頁 2 20111016005medium

mrleft
mrleft

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章